Troligtvis så är det så att ni som tittar in här på min blogg är intresserade av träning då det är det jag främst talar om här, men jag tänkte tala lite mer om mig själv i detta inlägg för att ni som läser bloggen ska få lära känna mig lite bättre! När jag läser bloggar så vill jag gärna få lite koll på personen bakom inläggen, så jag tänkte att det kanske var likadant för er. Hur som haver så ska jag skriva lite nu, så ni får hänga med om ni vill! Om ni känner att det är ointressant att läsa om mig som privatperson så är mitt tips att tänka om för när ni lär er mer om mig så kan ni också lättare avgöra om detta är rätt blogg för er eller inte.

Intressen

Ni har ju koll på mina intressen utöver just träningen då jag redan skrivit ett inlägg om mitt intresse för bilar och fotboll, men självklart gillar jag lite andra saker här i livet också! Först och främst så har jag gått och blivit sambo nyligen och det är något som jag trodde att jag skulle ogilla, men det har visat sig vara helt tvärtom! Funderar du på att flytta ihop med den du håller kär så är mitt tips att göra det snarast för det är verkligen toppen!

Jag har precis börjat jobba efter en härlig semester och då jag verkligen gillar mitt jobb så är det kanon att komma tillbaka till jobbet, trots att semestern var super. Vi gjorde inga större saker av det hela i år, utan vi tog en tur upp till fjällen för att vandra och sedan drog vi iväg på en solvecka hos min flickväns föräldrar i Spanien. Jättebra kombo som jag rekommenderar!