Som ni vet så tycker jag att det är bra med olika typer av träningsredskap som man kan ha hemma. Då menar jag inte stora löpband och sådant, utan jag menar att det är bra att ha exempelvis en boxningssäck, chinsstång etcetera hemma. Dessa redskap tar ju inte upp någon direkt plats, så det är perfekt för hemmet, även om man kanske bor lite trångt!

Med boxningssäck är det också på det viset att det faktiskt är en snygg inredningsdetalj enligt mig, men det är kanske inte så jättemånga som delar denna åsikt. Om du tror att du skulle trivas med en sådan därhemma så är mitt tips att genast köpa en! Det är superbra träning, det är kul och man kan få ut alla aggressioner på en och samma gång.

Träning hemma

Kanske är det så att du inte vill spendera så mycket tid och pengar på att svettas i takt med en massa främlingar på ett gym? Om så är fallet så kan det vara bra att börja tänka igenom de olika möjligheter som finns för träning hemma.

Jag tror att det är många som skippar det här med träning på grund av att det känns obekvämt att vara på ett gym. Bara för att man gillar att hålla sig i form och må bra så innebär ju inte det att man gillar att trängas med andra. Gymmet kan verka väldigt avskräckande och det är supertrist för alla som vill träna, men som känner sig på ”fel” plats.

Passa på när du är peppad!

Ofta har man en typ av träning som man kan tänka sig. Det kan vara boxning, löpning eller något annat. Gör så att du passar på när peppen finns och köp hem en chinsstång, pilatesmatta eller något annat som kan få igång dig. Alla kan träna, det är bara att bestämma sig! Det vi känner för att rekommendera extra varmt just idag är en sorts stående boxningssäck i form av en docka/människa. De kallas för poor bob eller boxningsdocka och slagdocka på svenska. Läs mer om dem här. Det är helt enkelt en extra kul och häftig boxningsupplevelse!

Kommentera gärna vad ni tycker här nedanför! Ha det bra så hörs vi framöver.